Yritystilaisuudet Turku

Yritys- ja yksityistilaisuudet hyvällä maulla Turussa

Meiltä saat erilaisten tilaisuuksien, kuten häiden, syntymäpäivien, muistotilaisuuksien, yritysjuhlien, väitöstilaisuuksien, saunailtojen sekä kahvitilaisuuksien catering-palvelun. Toteutamme niin yksityis- kuin yritystilaisuudet ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Kun tilaat catering-palvelun meiltä, voit olla varma, että saat toiveidesi mukaisen lopputuloksen.

Keittiömme sijaitsee Nousiaisissa, josta lähdemme kohti asiakkaan valitsemaa juhlapaikkaa. Autossa mukana kulkeva kylmäkontti mahdollistaa ruokien asianmukaisen kuljetuksen juhlapaikalle. Automme matkaa Nousiaisilta sopimuksen mukaan niin Turkuun kuin muualle Varsinais-Suomeen.

Suunnittelemme tilaisuuden tarjoilun asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden mukaan. Voit valita juhlatarjoilun valmiiksi räätälöidyistä menuvaihtoehdoistamme tai voimme suunnitella menun yhdessä täysin toiveidenne mukaan. Autamme mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa. Tutustu tästä valmiisiin menuvaihtoehtoihimme!

Juhlatarjoilun lisäksi meiltä saa tarjoiluhenkilökunnan, astiat, servetit ja kynttilät. Valitsemalla koko paketin, vältyt ylimääräiseltä stressiltä ja voit keskittyä itse juhlasta nauttimiseen. Kysy lisää tai pyydä tarjous!